Ossenstaartbouillon met madeira. 1 liter.
Erwtensoep met rundvlees. 1 liter.
Kippensoep met vermicelli en rundergehaktballetjes. 1 liter.
Tomatenbouillon van rundvlees met vermicelli. 1 liter.
Groentensoep goed gevuld met rundvlees. 1 liter.
Romige mosterdsoep. 1 liter.
Ossenstaartbouillon met madeira. 0,5 liter.
Erwtensoep met rundvlees. 0,5 liter.
Kippensoep met vermicelli en rundergehaktballetjes. 0,5 liter.
Tomatenbouillon van rundvlees met vermicelli. 0,5 liter.
Groentensoep goed gevuld met rundvlees. 0,5 liter.
Romige mosterdsoep. 0,5 liter.
Andijvie stamppot van andijvie en aardappel. 350 gram.
Glutenvrij
Rodekoolstamppot van rode kool en aardappel. 350 gram.
Glutenvrij
Boerenkoolstamppot van boerenkool en aardappel. 350 gram.
Glutenvrij
Zuurkoolstamppot van zuurkool en aardappel. 350 gram.
Glutenvrij
Sla stamppot van 7 soorten sla, zilveruitje, tomaat en komkommer. 350 gram.
Aardappelpuree van aardappel en roomboter. 200 gram.
Bietenstamppot van bosbiet en aardappel. 350 gram.
Glutenvrij
Zoete aardappelpuree. 200 gram.
Biologisch Palmesteyn-rundergehakt, met peterselie en ui.
Glutenvrij
Meatloaf gemaakt van Palmesteyn-rundergehakt met een huisgemaakte barbecuesaus. 200 gram.
Kalkoenfilet gevuld met kalkoengehakt, bladpeterselie en cranberry. 200 gram.
Worstje gemaakt van biologisch kalfsvlees. Prijs per stuk.
Rollade gemaakt van biologisch gekruid lamsvlees van Terschelling. 200 gram.
Frans biologisch piepkuiken. Prijs per stuk.
Viskoekje gemaakt van kabeljauw, peterselie, ui en aardappel. Prijs per stuk.
Glutenvrij
Grietfilet gebakken in roomboter. Duurzaam gevangen uit de Barentszee.
Glutenvrij
Wilde zalm gebakken in olijfolie. Sashimi-kwaliteit, nog beetje rauw van binnen.
Heerlijke huisgemaakte nasi met bosui, rode peper, gember en ui. 400 gram.
Lactosevrij
Portie kippendijen gemarineerd. 3 stuks.
Satésaus gemaakt van verse pinda's met limoenblad.
Curry gemaakt van verschillende groenten op basis van kokos. 450 gram.
Gluten- en lactosevrij
Spaghetti met tomaat, ui en grote garnalen. Mild pittig. 400 gram.
Spaghetti met bospaddenstoel, truffel, peterselie en room. 400 gram.
Lasagne gemaakt van spinazie, tomaat en gorgonzola. 400 gram.
Gemaakt met olie, peterselie en knoflook. 400 gram.
Lasagne gemaakt van huisgemaakte tomatensaus, biologisch Palmesteyn-gehakt en verschillende kazen.
Macaroni met ham en kaas. 400 gram.
Macaroni met runderrookworst, tomaat en ui. 400 gram.
Spaghetti met bospaddenstoel, truffel, peterselie en room. 400 gram.
Verschillende groenten van het seizoen gebakken in olijfolie. 400 gram.
Gluten- en lactosevrij
Chili sin carne gemaakt van bonen en paprika. 400 gram.
Gluten- en lactosevrij
Groenteburger gemaakt van verschillende groenten, gepaneerd.
Lasagne van spinazie, tomaat en gorgonzola. 400 gram.
Pulled jackfruit gemaakt van jackfruit met vegan barbecuesaus. 400 gram.
Curry gemaakt van verschillende groenten op basis van kokos. 450 gram.
Gluten- en lactosevrij
Stoofschotel gemaakt van jackfruit met ui. 200 gram.
Gluten- en lactosevrij
Spaghetti gemaakt met olie, peterselie en knoflook. 400 gram.
Curry van jackfruit, kokos en diverse groenten. 400 gram.
Gluten- en lactosevrij
Pastasalade met rucola, olijven, paprika en heerlijke dressing. 400 gram.
Coleslaw gemaakt van spitskool, wortel en selderij met een frisse yoghurtdressing. 200 gram.
Glutenvrij
Salade gemaakt van duurzaam gevangen tonijn met rode ui en kappertjes. 250 gram.
Gemaakt van 100% krabvlees. 250 gram.
Salade gemaakt van aardappel, rode ui en augurk. 250 gram.
Zoetzure komkommersalade. Prijs per bakje.
Salade van biologische eieren, yoghurt en ui. 250 gram.
Griekse yoghurt met verse bramen, blauwe bessen en frambozen. Prijs per bakje.
Toetje gemaakt van room, vanille en oreo-koekjes. Prijs per bakje.
Mousse gemaakt van 75% cacao en biologische melk. Prijs per bakje.
Compote gemaakt van appel gestoomd met kaneel. Prijs per bakje.
Tutti frutti gemaakt van divers gestoomd fruit met marsala. Prijs per bakje.
Griesmeel. Prijs per bakje.
Appel. 330 ml.
Cola. 330 ml.
Elderflower. 330 ml.
Cranberry. 330 ml.
Ginger. 330 ml.